Kodu > Teistes keeltes > Sisu

Plastist koning

Sep 20, 2017

Teflon heet "plast" de vader van sest raskes Roy Prang tont 1936 begonnen täidetud freooni vervangers studeren de Verenigde Staten DuPont, verzamelden ze een aantal tetrafluorethyleen opgeslagen cilinders, de voorbereiding voor de tweede dag op de stap van Het eksperiment, maar wanneer de volgende dag aan de cilinder klep te openen maar geen gaasi overloop, zij dacht dat het een lek, maar bij het wegen van de cilinder, de cilinder en vonden geen gewichtsverlies. Ze zagen de cilinder en vonden veel wit poeder, dat oli polytetrafluorethyleen.

ZIJ vonden dat de uitstekende eigenschappen van PTFE, kan worden gebruikt voor atoombommen, artilleriegranaten en andere anti haises pakking, zodat de technologie heeft geheime Amerikaanse leger geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tot het einde van de Tweede Wereldoorlog, alleen te decoderen, et 1946 om industriële productie van polytetrafluorethyleen te bereiken.

Hiina handelsnaam "Teflon" (teflon), "Teflon", "Teflon", "Teflon" enzovoort. Het wordt gemaakt ukse polymerisatie van tetrafluorethyleen polymeerverbinding, die eenvoudig van constructie täidetud de formule - [- CF2 - CF2-] n-, uitstekende chemische stabiliteit, corrosiebestendigheid, on werelds meest een corrosieweerstand van de beste materialen, naast alkalimetalen, chloortrifluoride, CHLOORPENTAFLUORIDE vloeistof en sest het vermogen van alle andere chemische stoffen, die koken koningswater gesmolten verandert niet van [2] wordt veel gebruikt een verscheidenheid van behoeften zure leelismetallide en organische oplosmiddelen. Lasbaarheid, hoge viscositeit smering, elektrische isolatie en verouderingsbestendig weerstand, uitstekende hittebestendigheid (langdurige werkzaamheden op positieve temperatuur van 250 °.] C tot [deg.] C tot 180 min). Teflon zelf on niet giftig voor de mens.