Kodu > Teistes keeltes > Sisu

PTFE: llä on hyvät sähköeristysominaisuudet

Oct 10, 2018

Teflon vähemmän kimmoisa ja puristettavissa kuin kumi, ja se pyrkii virtamaan seda jopa räjähtämään suurilla kuormituksilla. Kun lastaus suuremahulisel 3 MPa juures, jäännöksen muodonmuutos tapahtuu ja kunagi saata 20 MPa: vaata, se murrisean. Siksi polütetrafluoräädi-PTFEa käibelektrooniliselt vale tiivistemateriaalina uritetuille laipoille ja kuorma ei ole enam kui 3,5 MPa. Staattisen tiivisteen rakenteellinen muoto esitetty kuviossa 6.

Polytetrafluorieteenillä on hyvät sähköeristysominaisuudet. Koska seni PTFE ei adsorboi absorbeerivate vesihöyryä (veedetud näitab seda vedelate tunkeutumista), pintaresistivisyys on edelleen korkea jopa 100%: n suhteellisessa kosteudessa. . Täiuslik ja jätkusuutlik teema PTFE PTFE-st: saate kohandada oma erisysaatimuksiin.

PTFE PTFE: n kemialliset ominaisuudet ovat erattäin vakaa, mikä on parempi kuin mikä tahansa muud joustava muovimaterialial. Se ei reagoi kaikkien tunnettujen happijen ja emästen kanssa, mukaan lukien kolme vahvaa happoa ja fluorivetyhappoa. PTFE polütetrafluoräädiinid ei luba lahtiselt lahustuvat liimimist (mutta liukenee sulassa alkalimetallissa). Polytetrafluorieteeni PTFE palamatonta ja myrkytöntä, ja se voi päästää myrkyllisiä kaasuja vain, kui lämmightslämpötila umbes 400 ° C. Koska polytetrafluorieteeni-PTFE: ominaisuudet eivät ole aktiivisia, seida voidaan sitoa viga erityisillä menetelmillä. Kiinnitä huomiota liiman enimmäiseen käyttölämpötilaan kiinnittymisen aikana.